Gostima stoji na raspolaganju restoran u starom nacionalnom stilu sa 90 mesta. Svečana sala restorana Country Club Dunav, sa 500 mesta, vrlo je pogodna za održavanje banketa, svadbenih i porodičnih veselja, koktela, seminara i dr. Velika terasa kapaciteta 300 mesta koja je većim delom iznad same vode, mala terasa kapaciteta 120 mesta na samoj obali.

Naš banket servis uvek će vam pružiti korektnu i potpunu uslugu, brižljivo proučiti vaše želje i truditi se da vaše zamisli ostvari do najsitnijeg detalja.

Imamo obezbeđen parking za preko 200 vozila.

Ljubazan i gostoljubiv personal, pripremiće vam na originalan način specijalitete domaće kuhinje, jela sa roštilja, ribu i riblje specijalitete, kao i jela i poslastice internacionalne kuhinje. Kongresna sala restorana Dunav sa 500 mesta, vrlo je pogodna za održavanje banketa, svadbenih i porodičnih veselja, koktela, seminara i dr. Naš banket servis uvek će vam pružiti korektnu i potpunu uslugu, brižljivo proučiti vaše želje i truditi se da vaše zamisli ostvari do najsitnijeg detalja. Letnja bašta u dva nivoa sa 120 i 300 mesta, sa prelepim pogledom na Dunav, jedinstven je kutak za odmor i užitak uz vrhunska vina karlovačkog podneblja.